Yogavormen

  • Vinyasa
  • Yin

    Lestijden

  • Maandagavond
  • Woensdagavond

Over Next Door Yoga

 

Fitter worden? Werken aan je lenigheid? Of toch wat spiritualiteit toevoegen aan je leven? Het kan allemaal bij Next Door Yoga.

 

Next Door Yoga geeft yogalessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De lessen zijn voor iedereen geschikt: zowel voor beginnende yogi’s-to-be als voor meer ervaren yogi’s.

Of je nu ontspanning zoekt of meer diepgang; Next Door Yoga biedt je de mogelijkheid om yoga te beleven op een manier die bij jou past.

 

Next Door Yoga biedt momenteel twee soorten yoga aan. Alle lessen zijn verschillend maar grofweg is er wel een standaard opbouw van de flow lessen:

We starten met een ontspanningsoefening om in het moment te komen, gevolgd door zonnegroeten en staande asana’s (houdingen).  Dan doen we een aantal zittende en liggende asana’s en we sluiten de les altijd af in savasana (een ontspannen houding op je rug) met een meditatie of ontspanning. Tijdens de les worden verschillende opties aangeboden, zodat je zelf kunt kijken welke optie het beste bij jou past. Op die manier zijn de lessen voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring, conditie of fysieke gesteldheid.